Липсва асфалт по улици в Докторския квартал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
12:13 / 07.04.2014
1032
Варненка, живееща в т.нар. Докторски квартал във Варна, се жалва от изключително лошото състояние на улиците там. По улиците "Д-р Иван Теодоров" и "Д-р Василаки Пападополу" просто няма асфалт.

"Не искам улицата, на която живея, да е такава! Кажете какво да направя като гражданин на Варна, за да се променят улиците, по които минавам всеки ден?", пита недоволната Мария Теохарева.

Примерите за разбити или просто несъществуващи настилки са от жилищния район с ново строителство между Паметника до спирка "Почивка" и жк "Бриз". Преди няколко години номерата на улиците там бяха заменени с имена на лекари с принос за Варна.

Това далеч не е единственият случай, в който варненката повдига въпроса за състоянието на улиците. Тя дори е публикувала снимки на лошото им състояние на стената във фейсбук на кмета Иван Портних, с предложение общината да предвиди средства за асфалтирането им в бюджета за 2014-а. Отговорът на кмета, който гражданката цитира, е, че не може да се навакса за месеци това, което се е бавило с години.

За гражданката обаче констатирането на тези нередности не е достатъчно. Тя е твърдо убедена, че като жител на Варна има право да се движи по нормални и здрави улици и че общината е длъжна да реши проблема.

Източник: в. "Народно дело"


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).