Литературен клуб Многоточие представя дебютни книги

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:15 / 03.07.2018
3228
На 05.07.2018г. от 18:30 часа в Галерия Тереза Зиковска, Божидара Мавродиева от Литературен клуб Многоточие ще представи дебютните книги на Албена Латинова и Блага Бонева, членове на клуба.

Само за две години от своето основаване литературен клуб Многоточие и основателят му Даниел Меразчиев успяха да създаде уют и поле за изява на много български творци. Ежедневно повече от 3000 автора споделят своите творби. Участниците в организираните от клуба конкурси за различни литературни жанрове, заразяват с творческото си вдъхновение.

Литературен клуб Многоточие вече има издадени повече от десет книги на свои членове. Две от тях са на талантливите варненки Албена Латинова и Блага Бонева.

Албена Латинова е родена в гр.Айтос, завършва музикалното училище в гр.Димитровград със специалност естрадно пеене. Албена е и талантлива поетеса. Започнала да пише стиховете си от любопитство, те стигат до различни конкурси, за да получат грамоти и отличия. В първата си издадена стихосбирка "Метаморфози“ Албена ни води по спиралата на върховете, обиколните пътища и спадове в бруталността на живота.

Блага Бонева е родена във Варна, обича морето, природата и писаното слово. Пише проза от 2012г., участвала е в множество български и международни конкурси.  В дебютният ѝ сборник с разкази "Утрото на делфина“ ще се пренесем в света на героите, пресъздаден от авторката с непринуден и завладяващ стил. А дали ще припознаем и себе в някой от героите? Елате, за да разберем.

На чаша вино, в уюта на живописта, под звуците на тиха музика, ще се пренесем в света на писаното слово.

Заповядайте на 05.07.2018г. от 18:30 часа в гр.Варна, ул.“Воден“ №25 , Tereza Art Gallery

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).