Лятно Кино в Квартала започна!

Автор: Пламена Николова
Коментари (2)
15:25 / 15.08.2019
1887
За шести път в кварталите на Варна ще се проведе филмовият маратон  "Лятно Кино в Квартала". До 25 август варненци и техните гости, ще могат да гледат 11 филма, а локациите са 12 – парка във "Владиславово", поляната до бл. 75 във "Възраждане", парка в кв. "Аспарухово", кв. "Левски", двора на училище "Панайот Волов" във Виница, двора на училище "Ангел Кънчев" в Цветния квартал, стълбите пред паменкита в кв. "Бриз", поляната до бл.27 в кв. "Чайка", градинката пред читалище "Отец Паисий" и Ботевата градинка.

Освен специалната селекция заглавия от българското и европейското кино, в програмата са включени и 12 късометражни филма, които ще предшестват всяка една от прожекциите.

Освен филма "Посоки“, другите родни заглавия в афиша са "Вездесъщият“ на режисьора Илиян Джевелеков и съвсем новата българска лента "Опърничавите“, с участието на познатия на всички варненци Симеон Лютаков.

В кварталите на Варна ще могат да се видят и френските филми "Споделен мъж“, "Тя си отива“, "Чувствам се добре“ и "Последният диамант“, два италиански филма – "Фамилната къща“ и "Мястото“, руската фантастична лента "Пазители“ и испанския "Всички знаят“ с Пенелопе Круз и Хавиер Бардем.

Прожекциите на късометражните филми  започват в 20:30 ч, а пълнометражните в  21:00 ч. Входът е свободен.

Препоръчва се зрителите да заемат места пред екрана по-рано, както и да си носят нещо за сядане, съобщават организаторите.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).