"Лятно кино край Морето" започва от днес във Varna Street Food Park

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:29 / 22.06.2021
2035
Любими кино заглавия ще бъде показвани напълно безплатно от днес в новооткрития Varna Street Food Park на Трета буна във Варна. Откритите летни прожекции край морето ще се провеждат всеки вторник, сряда и четвъртък, а програмата започва ударно още днес с руската комедия "Кухня: Последната битка“. Сряда е посветена на испанския музикален филм "Хота на Саура: Отвъд фламенкото“, а в четвъртък посетителите на първия по рода си парк ще гледат един  от шедьоврите на италианското кино в последните години "Перфектни непознати“ . Прожекциите са от 22:00ч. и ще се провеждат всяка седмица по същото време и на същото място до края на лятото. Списъкът със заглавия е дълъг, като организаторите са подготвили най-доброто от европейското кино през последните години.

 Инициативата за кино под звездите е само малка част от концепцията на Varna Street Food Park, който предлага на едно място различна и вкусна храна, приготвена на място от популярни готвачи, открит бар с атрактивни напитки, лятна сцена за музика на живо и комедийни представления.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).