Лятно здравословно забавление за деца в Морската градина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:33 / 22.06.2017
1243
Детски кът - Варна започва всеки петък от 18:30ч. летен курс за деца готвачи! "МИНИ ШЕФ" е най-новата инициатива на парка за забавление на децата през летните месеци, абсолютно безплатно.

В рамките на час и половина всеки петък до края на лятото от 18:30ч. срещу езерцето с лодките. Шеф Натали, ще представя здравословни блюда и храни от целия свят. Малките готвачи ще трябва да приготвят и изядат след това всичко което са сътворили. "Часовете по готварство", както още ги наричат от управата на парка ще бъдат забавни, но и поучителни и образователни. Освен работа в група децата ще научат как се смесват различните вкусовете, ще развият кулинарните си заложби, ще разберат за различните видове храни и тяхното здравословно консумиране. Всички продукти за готварската работилница се подсигуряват от Детския кът - Варна. Единственото условия е децата да носят настроението си, желание да научат нещо интересно и да опитат нещо вкусно. 

Вход свободен, с предварително записване в занималнята на парка или на телефон 0897847020

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).