Любимата на поколения варненци Първа ЕГ отбелязва рожден ден с виртуален концер

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:50 / 11.05.2020
3190
"На 11 май задружното семейство на Първа езикова гимназия празнува! Любимата на много варненци гимназия отбелязва своите 55 години с виртуален концерт. С почит и признателност към първите, поставили основите преди 140 години, с ентусиазъм и творческо вдъхновение за настоящето, с мисъл за бъдещето. С гордата равносметка за изминалия път, с вярата и всеотдайността сега, с вдъхновяващата устременост в утрешния ден", съобщават от Първа ЕГ за Varna24.bg.

В най-голямата възможна зала си дават среща настоящи и бивши възпитаници, звучат думи на признателност, заживяват спомени, отправят се артистични и музикални поздрави. А всеки един от възпитаниците на гимназията е имал своите незабравими 5 години в Първа и така – цели 55 години!

От сайта на Първа езикова гимназия, 1eg.eu, директорът й, Веселин Василев, поздрави учениците, учителите и приятелите на училището с думите:

"Радвам се, че през тези години ние, по мое скромно мнение,  не само успяхме да удържим високо вдигнатата летва, но и да я повдигнем още повече, умножавайки успехите в науката, културата, спорта, изкуството, във всички възможни области, защото това е най-типичното за  езиковата гимназия - широкият спектър от подготовка, от обща култура и познания, които тя дава на своите ученици.

Само напред и нагоре!"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).