Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Любовен триъгълник във Варна! Мъж, опитал да убие съперника си, застава пред съда
Автор: Екип Varna24.bg 13:31 / 04.07.2023Коментари (0)898
©
Снимката е илюстративна
Окръжна прокуратура – Варна внесе в съда обвинителен акт срещу 35-годишен турски гражданин, продължително пребиваващ в Република България. А.М. ще отговаря за това, че умишлено направил опит да убие мъж от Варна. Това съобщиха от прокуратурата за Varna24.bg.

Обвиняемият гражданин на Република Турция завършил висшето си образование в България и се установил в страната. През лятото на 2021 година, докато разхождал кучето си, се запознал с жена, живееща близо до дома му, която също отглеждала куче. Покрай домашните си любимци двамата се сближили и станали интимни.

През октомври жената заявила на А.М., че трябва да прекратят отношенията си, тъй като била сгодена за мъж, който работел в чужбина, и щяла да се омъжва. Това никак не се харесало на обвиняемия.

Той не спрял да търси жената и да иска от нея обяснения въпреки категоричния отказ от нейна страна за комуникация. Липсата на внимание изострили отношението на А.М. към нея. Той я следял, причаквал я пред дома й, търсел постоянен контакт. Станал дори груб. Това принудило жената да сподели всичко със съпруга си. През юли 2022 година той се завърнал в България и сам се уверил, че А.М. непрекъснато следи съпругата му.

На 19 август 2022 година, мъжът извел кучето на семейството и поел по обичайния си маршрут. Получил обаждане от съпругата си, която забелязала, че обвиняемият отново ги дебне, и решил да се върне в дома си. В този момент А.М. взел решение, че трябва да убие мъжа. Засилил се към него, пресрещнал го и му нанесъл удар с нож в областта на врата. Последвал втори удар в областта на гърдите. Пострадалият опитал да се защити, въпреки обилното кръвотечение, но не успял. А.М. го ранил и в областта на крака.

Нападението било възприето от свидетел, който се притекъл на помощ на нападнатия мъж. Обвиняемият, като забелязал това, се оттеглил и напуснал местопроизшествието. След това се укрил и успял да избягва органите на реда до края на месец ноември 2022 година, когато бил задържан и привлечен към наказателна отговорност.

Нанесените от А.М. порезни и прободни рани причинили разстройство на здравето на потърпевшия, което наложило спешни животоспасяващи операции. Лекарите успели да спасят живота му, въпреки реалната опасност от смърт, която съществувала в началото.

Предстои делото срещу А.М. да бъде насрочено за разглеждане в Окръжен съд - Варна. Ако бъде признат за виновен той може да получи наказание "лишаване от свобода“ от 10 до 20 години.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Мюсюлманите честват Курбан байрам
България и Войната в Украйна
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: