Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Любовниците от Гроздьово били на плаж преди разстрела
Автор: Екип Varna24.bg 10:45 / 05.08.2015Коментари (0)1079
© Varna24.bg
Варненското село Гроздьово е потресено, след като разстрел стана причина да бъде разкрита тайна любовна връзка. В неделя привечер две момчета се натъкнали на мъртвите тела на жена и мъж в живописната местност Рибарница по пътя за Цонево. На следващия ден стана ясно, че убитите са 58-годишният Ангел Христов и по-младата с 14 години П.В.

Вчера в Гроздьово погребаха Ангел Христов, когото местните наричат Диверсанта - прякор, наследен от баща му, пише "Стандарт". Хората още не могат да повярват на случилото се с техния съселянин, когото познават като кротък, работен и добър баща с двама големи синове. А и никой не е подозирал, че той въртял от половин година тайна любов с чужда жена от далечното русенско село Иваново.

Преди да ги гръмнат с по един куршум в главата, любовниците били на плаж в курорта Шкорпиловци, където се забавлявали, хапнали и пийнали, разказват в селото. 

Навсякъде продължава от уста на уста да обикаля версията, че Ангел е застрелял любовницата си в главата, а след това гръмнал и себе си. Защо го е направил, хората само гадаят, но допускат, че е бил доста хлътнал и страдал от любов и ревност. Местните не познават жената, която го е оплела в мрежите си, чули само, че не е семейна, има едно дете и била общинарка. Никой не знаеше къде точно работи - в кметството на селото, откъдето е, или в по-голям общински център. 

Всички искрено съчувстваха на вдовицата на Ангел - Величка, както заради нещастието и загубата в семейството, така и заради срама, който трябва да преживее. Мъртвият й съпруг работил като охрана в БДЖ. Патрулирал по жп линията Варна -Карнобат до бургаското село Дъскотна, където военните правили тунел.

Според официалната информация Окръжна прокуратура във Варна е образувала досъдебно производство срещу неизвестен извършител на убийство на повече от едно лице - по чл.116, ал.1 т.4. Това развихри и друга версия, че става въпрос за двойно убийство от ревност, маскирано така, че да изглежда, сякаш любовниците са се избили взаимно. Но ако е така, кой ги е проследил и отмъстил, засега остава пълна загадка.

Намереният пистолет, с който са убити Ангел и любовницата му, е незаконен. Серийните номера и марката на оръжието са заличени, съобщиха по-късно от пресслужбата на Апелативна прокуратура. В обясненията си пред разследващите близките на Ангел са казали, че не знаят той да е притежавал оръжие.

Предстои съдебномедицинска експертиза, която ще отговори на въпроса дали изстрелите са от това оръжие, балистична експертиза на открития на местопроизшествието пистолет. Чака се и събиране на още доказателства, въз основа на които ще се преценява точната квалификация на извършеното деяние. Така ще се разбере и дали пистолетът е купен на черно и дали с него преди това е било извършено друго престъпление.

Резултатите от извършените аутопсии на телата на мъжа и жената показват, че убийствата им са извършени с по един изстрел в главата с пистолет.




Още по темата: общо новини по темата: 3
04.08.2015 »
03.08.2015 »
03.08.2015 »






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Газови доставки
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Евроизбори 2024
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: