ММА боецът Добермана е тръшнатият снощи пред хотел "Черно море“

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:24 / 09.07.2015
1908
ММА боецът Здравко Вълчев е задържаният при снощната зрелищна акция пред хотел "Черно море", за която ексклузивно писа БЛИЦ. Файтърът беше издебнат, докато стоеше в заведение срещу хотела и тръшнат от двама полицаи с бронежилетки.

Арестът се проведе около 22,30 часа на едно от най-оживените места в морската столица. Добермана е бил свален от полицаите, единият от които насочил пистолет към него, а другият го закопчал с белезници, разказаха пред БЛИЦ очевидци. След това Вълчев е бил изведен от заведението с ръце на гърба и напъхан в полицейски автомобил, паркиран на на тиха уличка зад бара.

Поне 10-ина цивилни полицаи в продължение на няколко часа бяха "окупирали" централната варненска улица. Като се изключи зрелищният арест, присъствието им остана незабелязано от гражданите. В реализацията не участва нито един униформен полицай, а всички служители на МВР, които имаха отношение към нея, бяха от столицата. Варненската дирекция на МВР е била държана настрани. Вчерашният арест е финалната част на разработка на спецпрокуратурата срещу организирана престъпна група, като според нашите източници в нея са били 6-има души.

Освен с изявите си на ринга Здравко Добермана е известен с това, че припечелваше хляба си и като лична охрана. Доскоро той гравитираше около небезизвестен варненец, сочен от години за наркобос, който през последната година и половина се опита да монополизира пазара на проституцията. Същият беше събрал от спортните зали силововаци,с помощта на които респектираше конкуренцията.


Виж коментарите (0)

Още по темата (4):
13.07.2015 Веско Жеков и бандата му остават в ареста
10.07.2015 Съобщиха официално: Задържан е Веселин Жеков като бос на престъпна
групировка
09.07.2015 Без арестувани при полицейската акция във Варна
09.07.2015 Зрелищна нощна полицейска акция във Варна
Още новини от Новини от Варна:
Благомир Коцев: Община Варна променя наредби с цел съкращаване на...
Варна е предупредена за утре!
Варна вече е с по-малко население от Пловдив
Коцев след срещата с ВиК - Варна и най-големите пътни строители: ...
Новата чешма на "Дом Младост" е почти готова, вижте я
Пожар в апартамент във Варна! Причината наистина е изненадваща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).