МОМН дава 430 000 лв. на три варненски училища

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:13 / 12.12.2012
1753
Бивши и настоящи ученици от
ПГИ"Д-р Иван Богоров":
виж още
Бивши и настоящи ученици от
ПТГ - Варна:
виж още
Бивши и настоящи ученици от
ПГМТ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
430 000 лв. отпуска Министерството на образованието, младежта и науката за ремонт на три варненски училища. Професионалната гимназия по механотехника и транспорт получава 150 000 лв., Професионалната техническа гимназия - 130 000 лв. и Професионалната гимназия по икономика "Д-р Иван Богоров" - 170 000 лв. Това стана ясно от писмото, което народните представители Лилия Христова и Емил Радев от ГЕРБ Варна са получили от министър Сергей Игнатов по повод тяхно запитване относно средствата за ремонт, одобрени от МОМН досега. В писмото се посочва, че Министерството на образованието, младежта и науката подкрепя създаването и поддържането на нормални условия за провеждане на учебния процес.

Както беше вече съобщено тези средства са предоставени благодарение на конструктивния диалог между директорите на училищата, народните представители Лилия Христова и Емил Радев и областния управител на Варна Коста Базитов.

"Надяваме се, че и училищата от областта ще получат подкрепа от МОМН, за което водим диалог с министерството"- съобщиха народните представители.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).