Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
МВР с официална информация за опожареното пазарче в Девня
Автор: Екип Varna24.bg 14:35 / 10.04.2018Коментари (0)1933
©
25 кв. м. покривна конструкция е унищожена, а 7 метални маси са обгорени при пожара на пазарчето в кв. "Девня-2", съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР във Варна. Сигнал за инцидента е получен в 22:50 часа на 5 април, четвъртък. Пламъците са изпепелили кашони и пластмасови касети. Няма пострадали хора. Причината за инцидента се изяснява, пишат от полицията. 


Според местните най-вероятната причина за произшествието е умишлен палеж. Според познати на наемателката на масите поръчители на пожара са бизнес конкуренти. 

Всяка година по Великден развъртяната търговка Милена правела луди пари от продажбата на пакетирани козунаци. "Тя е наследница на първия частен предприемач в квартала. Работи като вол – от рано сутрин до късно вечер. Складчето ѝ се намира точно до пазарчето. Добре, че не са го запалили и него", коментираха девненци.  

"Срещу Разпети петък, когато продажбата на козунаци е в разгара си, сергиите са опожарени, за да вържат ръцете на Милена, а клиентите да се насочат към друг търговски обект", подозират познати на бизнесдамата. 

Не всички обаче споделят версията за наказателна акция. Според някои граждани пазарчето е опожарено "за кеф". Ето какво коментира Александра Александрова във фейсбук по повод хипотезата, че палежът е поръчан от конкурент в търговията с козунаци: 

"Така единствената реална конкуренция относно козунаците е пекарна Тео. Но познавайки момчето, той никога не би паднал толкова ниско. Тази теория отпада. Лятото пред мен един търговец на дини заплаши брата на Милена, че ще ги запали, но и тази теория отпада, защото човек като е ядосан, казва много, но после размисля... Всъщност, ако е той, няма логика да запали сергиите, а не склада. Според мен това деяние е извършено от непълнолетни лица, употребили алкохол и наркотични вещества. Просто така, за кеф...", гласи коментарът на г-жа Александрова. 








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: