Майката на Стефчо в тежък шок, иска да се самоубие

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:24 / 19.05.2011
3855
Майката на малкия Стефчо се прибра от Франция, където работи, във вторник следобед. Тя бе в отчаяно състояние. Почернената жена не спираше да нарежда през сълзи. "Тя е в шок, много е зле", коментира брат й Ради.

Според съседи майката, още щом научила какво са сторили с детенцето й, изпаднала в толкова тежко състояние, че решила да сложи край на живота си, като се хвърли в дерето - там, където е било захвърлено безжизненото тяло на отрочето й.

Пред репортери обаче жената отказа какъвто и да е коментар по простата причина, че не знае почти нищо. Освен че ще зарови в земята едно от децата си без време и че собственият й баща е задържан вероятно като заподозрян в извършването на ужасното престъпление.

"Ние сме последната дупка на кавала и не ни зачитат", допълва чичото. Той не иска да повярва, че някой може да се съмнява в баща му - дядото на Стефчо. "Не може той да е убил внука си. От малък го е отгледал", възмущава се една от съседките. Обидена от това, че дори и нейният съпруг бил привикван на разпит, жената се оплака, че откак малкият изчезнал, полицията само техни хора прибирала. "Какво е туй разпитване? Да намерят убийците на детето!", провиква се съседката.

Запушване на устата и удушаване е причината за смъртта на малкия Стефчо, категорична е доц. д-р Добринка Радойнова, началник сектор "Съдебна медицина" в УМБАЛ "Св. Марина". Тя уточни, че няма следи за сексуално насилие, отказвайки да коментира повече подробности заради следствието. Запознати твърдят, че смъртта е настъпила в деня на изчезването на момчето. Вуйчото на детето - Ради, който вчера сутринта бил допуснат до тялото, разказа, че очите и устните на племенника му са били подути. "Гаврили са се с него", смята той часове преди да изпрати малкия до последния му дом.

Източник: в. Народно дело


Виж коментарите (0)

Още по темата (11):
05.02.2012 Тялото на Стефчо било положено ритуално
28.12.2011 Комисар Димитър Димитров: Не сме забравили случая с убийството на 6-годишния Стефчо във Варна
26.05.2011 Още няма повдигнати обвинения за убийството на Стефчо
20.05.2011 Не дават тялото на Стефчо за погребение
19.05.2011 Сводници убили Стефчо за отмъщение?
18.05.2011 Дядото на малкия Стефан е задържан за убийството му
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).