Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Макс вече предлага 4G мобилен интернет и във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 17:10 / 16.10.2014Коментари (0)1035
Варна е седмия град в България, в който телекомуникационният оператор Макс ще предлага своите услуги за супер бърз 4G LTE мобилен интернет, предаде репортер на Varna24.bg.

Включването на града към първата и единствена в България търговска 4G LTE мрежа е в изпълнение на плановете на оператора за 50% покритие на градското население до края на 2014 г. Потребителите във Варна ще могат да избират от абонаментни планове, осигуряващи високоскоростен мобилен интернет, със скорост на сваляне до 75 Mbps. Това бе обявено на специална пресконференция от Мария Тойчева, главен маркетинг директор на Макс.

Рано или късно всички мобилни оператори в България ще преминат на 4G LTE интернет, но засега Макс е първият и все още единствен оператор в България, предлагащ тази възможност.

Представители на варненски медии имаха възможността сами, на място да се убедят във възможностите и скоростта на 4G LTE интернета, както на свои лични мобилни устройства, така и на предоставените от Макс такива.

"Пускането на 4G LTE във Варна е особено важна стъпка за нас, която показва, че реализираме плановете си за стабилен растеж. Нашата цел е постигане на 50% покритие на градското население до края на годината. Вярваме, че хората имат нужда от мобилен интернет от най-ново поколение и интересът към 4G услугите ни е доказателство, че това е бъдещето на мобилния интернет в България." - каза Мария Тойчева.

Варна е седмият град, в който Макс предоставя услугите си, след София, Стара Загора, Русе, Сливен, Банско и Плевен.

Операторът предлага разнообразни абонаментни планове за 4G мобилен интернет, със срочен договор и неограничен интернет трафик, както и възможност за закупуване на 4G таблети. В момента има промоция с 4G таблети LG G Pad 8.0, която важи до 31 октомври. Уникалният таблет LG G Pad 8.0 се предлага на цена от 99 лв. с двугодишен договор на план Easy Tab 35B, с включен неограничен трафик и 35 GB месечно на максимална

© Varna24.bg
скорост (до 75 Mbps при даунлоуд).

За всички, които нямат 4G таблет или телефон, Макс предлага устройства за 4G LTE достъп - USB модем, мобилен WiFi рутер (бисквитка) и WiFi рутер, които приемат 4G сигнала от мрежата и дават възможност услугите да се използват на таблети, смартфони, лаптопи, компютри, като бисквитката и рутерът дават възможност за едновременно свързване на до 10 устройства.

"Услугите ни са съобразени с потребностите на нашите клиенти, които се нуждаят от бърза и надеждна мобилна интернет връзка. Подготвили сме и специална изненада за Варна - един от първите 50, избрали 4G LTE услуга в нашите магазини, ще спечели LG G Pad 8.0 с 3 месеца безплатен супер бърз мобилен интернет." - добави Мария Тойчева.

Търговските обекти на Макс във Варна се намират в Гранд Мол Варна и на ул. "Осми Приморски полк" 73. 4G LTE услугите могат да бъдат заявени и на уебсайта на компанията www.maxtelecom.bg или чрез обаждане на телефон 0999 111.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Изграждат Синя зона за паркиране във Варна
Матури 2024 г.
Дете от Враца бе простреляно в главата
Евровизия 2024
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: