Малкият Стели се влоши, нужна е спешна операция и средства за нея

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:06 / 29.07.2019
1975
Малкият Стели от Варна, за който Varna24.bg не веднъж информира, трябва да бъде опериран отново по спешност, съобщи неговата майка в социалната мрежа. Ето и нейният призив:

Важно и спешно! Стели се влоши! Ще бъде опериран по спешност за отстраняване на импланта в гръдния кош в болница Медикъл парк, Измит!

Стели и ние заминаваме за Турция заедно с нашите представители от Лайтмеди. Във вторник ще бъде опериран незабавно! Цялата сума не е събрана, остава половината! Имаме срок до 15.08.2019 г. да внесем останалата сума от средствата. Трябва да съберем средствата до края на срока!"

Както вече ви информирахме, Стелиян Стоянов Стоянов е почти на 3 годинки от Варна. От раждането е с деформация на гръдния кош. На 1,3 г. детски специалисти кардиолог и ортопед поставят диагнозата Pectus excavatum "тежка деформация на гръден кош тип обущарски гърди в 3-4 степен. Преди поставянето на импланта състоянието му беше нестабилно с хоринзонтално разположение на сърцето, пристъпи и затруднено дишане. Поради бързото увеличение на деформацията сърцето му бе на милиметри от притискане, следователно въпрос на време беше да се стигне до сърдечна недостатъчност. Затова бе назначена много рискова операция, поради поставяне на имплант между сърцето и гръдния кош! 

След това майката съобщи, че Стели е успешно опериран, но по последни данни състоянието на малкия боец се е влошило и семейството се нуждае спешно от помощ в битката за живот за малкия Стели.  

Дарителска сметка в лева

IBAN BG86STSA93000025570070

Банка ДСК

Титуляр Стелиян Стоянов Стоянов

Гр.Варна 

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).