Малтийският орден с дарение за болници

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:36 / 16.02.2009
1340
От Малтийския орден е пристигнало ново дарение за около 10 хил. евро, съобщи варненският депутат от НДСВ Анелия Атанасова.

Дарението съдържало медицинска апаратура, консумативи, легла, облекла и обзавеждане за болници, уточни тя. "Все още не знаем в кои здравни заведения ще бъде разпределено дарението", коментира царската депутатка. Според нея, първо щели да се уточнят нуждите на болниците в града и в зависимост от това къде досега не са пращали помощи, щели да ориентират апаратурата и пособията, което щяло да стане до няколко дни. Женската либерална мрежа, чийто ръководител е Атанасова, започва и кампания за набиране на средства за Палестина. Симеон Сакскобургготски бил направил вече първото дарение по откритите сметки, каза варненската депутатка. Тя не уточни каква сума е дарил бившият премиер, тъй като не била наясно. Кампанията ще събира дарения за жертвите на войната в Палестина и е стартирала преди около месец, поясни Анелия Атанасова. Засега от Женската либерална мрежа събират само пари по разкритите за целта сметки. Впоследствие кампанията може да бъде разширена, като станело ясно от какво имат нужда пострадалите в ивицата Газа, съобщи варненката.

Източник: в. "Позвънете новини"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...
Днес за последно варненци ще са на аванта
Ето какво ще бъде времето във Варна днес
Изложба на картини с пъстро настроение и иновативни скулптури оча...
ПП "Български Възход" Варна входира листата си за предстоящите из...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).