Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Малък дом за големи идеи
Автор: Екип Varna24.bg 16:21 / 08.09.2020Коментари (0)1500
Следващите думи са за всички, които поне веднъж са работили от вкъщи. Тази година като че ли дружно се върнахме в училищните си години и започнахме да водим конферентни разговори с колеги, така както пишехме домашни със съучениците си по телефона. Всичко това носи характерен чар, но и множество скрити предизвикателства. Сякаш вдигащите шум членове на семейството, съседите, свежо проснатите дрехи за съхнене и чиниите за миене се превърнаха в неделима част от работната ни среда. В допълнение към това трябва да признаем и че голяма част от нас не се радват на безграничен простор у дома.

Е, за щастие малките жилища отдавна не са пречка! През 2020та все повече хора избират да инвестират във функционални интериорни решения, които изглеждат толкова примамливо, че всяко известно списание би желало да сподели. Дизайнът в скандинавски стил например залага на предимно светли тонове, контрастиращи по-тъмни акценти и семпъл, но впечатляващ стил. Така дори най-малкото помещение би изглеждало просторно, но същевременно уютно.

И за да бъдем още по-конкретни, ще ви предизвикаме да намерите скритите пространства у дома. Откриете ли ги веднъж остава приятната, но нелека задача да измислите приложение за тях, избирайки мебели, които могат да бъдат използвани по различни начини. За да се посветите на това приключение, разбира се, ще ви трябва и доза
©
креативност, бунтарски дух и визионерски поглед.

Преди да побързате да си направите заключения, си представете достатъчно добре подредена баня, за да бъде вашето малко СПА бягство и перално помещение едновременно или пък хол, достатъчно удобен за детски игри и почивка с чаша вино в ръка. Добре звучи нали?

Още хиляди вдъхновяващи решения и идеи за дома можете да намерите в новия концептуален магазин на ИКЕА в Delta Planet Mall, град Варна. Неговото официално откриване ще бъде на 10ти септември и гарантирано ще откриете поне на няколко находки, които пасват на жилището ви без значение от неговия размер. А в случай че имате нужда от още съвети, само попитайте!
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Олимпийски игри в Париж 2024
Хороскоп за деня
Лято 2024
Лоша инфраструктура във Варна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: