Мантинела запуши кръстовището между двете автогари по "Владислав", шофьори роптаят

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (74)
08:55 / 17.12.2015
7369
Опасното кръстовище между двете автогари по бул. "Владислав Варненчик" откоро е с преградна мантинела, видя репортер на Varna24.bg.
 
Въпреки, че мястото беше изключително рисков участък за пешеходците и автомобилите, шофьорите в морския град роптаят срещу преграждението, което затруднява движението по булеварда, тъй като сега се налага всички, които искат да направят обратен завой да го сторят на светофарите на Макдрайв, които са отдалечени. Освен това маневрата там задръства движението и по булеварда се събира колона от автомобили. 

Затруднени са и пешеходците, които пресичат булеварда. Макар, че в близост има подлез, преминаването през него е неприятно, тъй като той е задръстен от магазинчета и е крайно стеснен. 

Опитите на по-дръзките шофьори да правя забранени маневри бяха стопирани окакто на мястото до мантинелата има дежурен полицейски патрул.

Според таксиметрови шофьори поставянето на светофар на мястото на мантинелата, където доскоро имаше нерегулирано кръстовище между бул. "Вл. Варненчик" и ул. "Андрей Сахаров" , може да реши отчасти проблема, но само в случай, че уредбата бъди синхронизирана със светофара на Гранд мол Варна. Само така ще може колоната от автомобили да се изтегли по едно и също време на двата светофара, а да не се налага да се чака между тях.

Виж коментарите (74)
Още новини от Новини от Варна:
Пътуването с автобус у нас - удобно само за хора с ръст под 170 с...
Хотелиер на морето: За Великден пакетите са дву- и тридневни, стр...
Изненада за варненци и гостите на града
Вижте какъв огромен хотел скоро ще бъде готов във Варна. Точно до...
Прекрасна новина за всички варненци!
Ето какво време ни очаква днес във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).