Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Мантинела запуши кръстовището между двете автогари по "Владислав", шофьори роптаят
Автор: Екип Varna24.bg 08:55 / 17.12.2015Коментари (74)7321
Опасното кръстовище между двете автогари по бул. "Владислав Варненчик" откоро е с преградна мантинела, видя репортер на Varna24.bg.
 
Въпреки, че мястото беше изключително рисков участък за пешеходците и автомобилите, шофьорите в морския град роптаят срещу преграждението, което затруднява движението по булеварда, тъй като сега се налага всички, които искат да направят обратен завой да го сторят на светофарите на Макдрайв, които са отдалечени. Освен това маневрата там задръства движението и по булеварда се събира колона от автомобили. 

Затруднени са и пешеходците, които пресичат булеварда. Макар, че в близост има подлез, преминаването през него е неприятно, тъй като той е задръстен от магазинчета и е крайно стеснен. 

Опитите на по-дръзките шофьори да правя забранени маневри бяха стопирани окакто на мястото до мантинелата има дежурен полицейски патрул.

Според таксиметрови шофьори поставянето на светофар на мястото на мантинелата, където доскоро имаше нерегулирано кръстовище между бул. "Вл. Варненчик" и ул. "Андрей Сахаров" , може да реши отчасти проблема, но само в случай, че уредбата бъди синхронизирана със светофара на Гранд мол Варна. Само така ще може колоната от автомобили да се изтегли по едно и също време на двата светофара, а да не се налага да се чака между тях.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
На светофара ще пресичате, защото ако някой луд ви отнесе там количката ще съжалявате много, че сте си спестили тези 100метра
0
 
 
Много отдавна трябваше да се случи това. На това кръстовище беше просто хаос ..
0
 
 
Натовариха се много Капитан Райчо и Пискюлиев. Освен това Капитан Райчо е разбита до неузнаваемост, непрекъснато има спрели автомобили които допълнително натоварват и задръстват. Супер нагло е спирането на автомобилите и отскачането до аптека, заложна къща, хранителен магазин, плод зеленчук и които за каквото се сети и в пиковете часове. Паркират си, излизат си и от нищо не им пука.
0
 
 
Докато не се намери начин за разтоварване движението по бул. Владислав, проблемите няма да се решат! По "Цар Освободител" какво направиха - нищо и половина! Разшириха го до "3-ти март" а оттам нататък, чак до изхода за летището - пълно безумие! "3-ти март" го преасфалтираха до светофарите с "Република" а оттам нататък, та чак до разклона със "Сливница" трябва не с кола, а с БТР да се движиш! Така нареченият околовръстен път - "Смирненски" имам предвид - от Крайезерния до "Цар Освободител" е добре, но оттам, че чак до разклона за Виница - да не дава Господ да си с кола в пиков час! Пък за "Бърза помощ" за Противопожарна защита - Бог да им е на помощ- ни сирени помагат, ни специален режим, защото колите са толкова затапени, че просто няма как да им направят път!
0
 
 
какви варианти предлагате? Булевард на две нива или детелина? Светофар на това място? Какво предлагате?
-1
 
 
Поредната недомислица с цел спестяване на средства. От Маг драйв до Мол Варна няма възможност за завой на ляво, което ограничава всички живущи от ляво на булеварда. Сега кръстовището се обезопаси за сметка на Кап. Райчо. Пълна глупост, на която се ядосвам всеки ден. Проблема имаше други варианти за решение.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Поскъпване на хранителните продукти
Благоевград може да има нов омбудсман още през март тази година
Парламентарни избори 2024
Влизането на България в Шенген
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: