Марешки: Златев е самозабравил се олигарх, който говори глупости

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
10:07 / 15.12.2016
1516
Вчера Валентин Златев заяви, че Веселин Марешки продава горива на ниски цени, защото над него има политически чадър.

"Подозираме, че над Веселин Марешки тегне изключително тежък политически чадър", коментира председателят на Българската петролна и газова асоциация пред депутати.

По думите му Марешки е феномен, който е проблем на българската държава, а не на бранша, защото нито една проверка срещу него не била завършена.

В "Здравей, България" тази сутрин Марешки заяви, че за пореден път Валентин Златев говори глупости по негов адрес. Отрече да има политически чадър над него и обясни, че търгува с трите най-големи вериги у нас.

"Златев е един самозабравил се олигарх, защото влизайки в парламента каза - тези хора, цитирайки нас, ще направят партия и утре ще стоят на вашите места. Това ще бъде крахът на българския политически модел след прехода. Това единственото умно, което каза. Само че в една нормална държава няма как един олигарх да заплашва депутатите, че краят им предстои, защото идват по-нормални хора", коментира бизнесменът.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).