Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Марешки обещава много по-евтини лекарства, ако влезе в парламента
Автор: Екип Varna24.bg 10:12 / 06.02.2013Коментари (1)1577
©
"Помогни си сам, за да ти помогне и Господ!". С тази стара максима е отворил общонационалното допитване през аптечната си верига варненският бизнесмен-политик Веселин Марешки преди парламентарния вот, установи vnews.bg.

Талонът, озаглавен допитване, практически представлява искане на доверие за участие в националната политика и 7 обещания от страна на кандидата за 42-ия парламент.

Под номер едно в обещанията на аптекарския бос са по-евтини лекарства за българите с 30 до 70% чрез спиране източването на НЗОК. Добро здравеопазване с безплатни лекарства в болниците и достъпно лечение без нужда от унизителни кампании за събиране на средства, допълват комплекта от ангажименти на Марешки в здравната сфера.

В отплата на хората, които го пратят в българския парламент, Марешки обещава борба срещу монополите, които ограбват народа, като драстично повишават цените на тока, водата и комуникациите.

Стимулиращи мерки за наемане на млади хора, които да спрат изтичането на мозъци и да върнат децата на българите от чужбина, е обещание номер 5 от списъка на варненския бизнесмен, прицелен в националната политика. Драстично съкращаване на държавния бюрократичен апарат и въвеждане на мандатност и при депутатите, както и отговорно съхраняване и увеличение на Сребърния фонд за достойни старини на най-възрастните, "затварят" списъка с управленските ангажименти на Марешки.

Въпросът в допитването практически е само един: Бихте ли ме подкрепили за влизане в националната политика, за да направя възможно намаляването за Вас на цените на лекарствата по НЗОК с до 70% и за да бъда полезен при решаването на проблемите на българите?

Отговарящите имат два варианта - да отговорят с "да" или да отговорят с "да и желая да се включа активно". Ако изберат втория отговор, те трябва да оставят телефон и адрес за връзка.

Допуснати са и отговори "не" и "нямам мнение". В анкетата има предвидена позиция за изписване на трите имена и подпис.

"Не се допитвам до агенции - питам Вас!" - така Марешки завършва предизборното си послание към потенциалните избирател. С уверение, че отказва да бъде безучастен.









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 06.02.2013 г.
0
 
 
Ха ха ха е какви оферти пуска търговеца на смърт. На всички е ясно че в България плащаме лекарства с 200 % над пазарните за европейския съюз.И този мутраген излиза и обещава ще ви ги намаля, 30-70 % нищо не са на фона на 200 % надценка. Публичен подкуп е това изказване, купуване на гласове.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждане на Национална детска болница в София
Черно утро в София! Тежка катастрофа отне живот!
Изграждат нов реактор в АЕЦ "Козлодуй"
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: