Марешки отвори втора бензиностанция във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:13 / 12.07.2016
6257
Варненският бизнесмен и аптечен бос Веселин Марешки откри втора бензиностанция в морския град. За това се похвали самият той в социалната мрежа. 

"Представяме ви VM Petroleum 8 на кръстовището на булевардите "Сахаров" и "Сливница". Наглостта на картела няма край. Лятото накара останалите вериги да продават отново скъпо. Затова форсирахме пускането на втория ни обект във Варна. На по-удобно място за клиентите ни от "Чайка", "Левски" и "Аспарухова", но със същите атрактивни цени", написа Марешки.

Съвсем наскоро Веселин Марешки обяви в разпратено до медиите писмо, че прекратява участието си в надпреварата за президент на България.

В писмото, адресирано до "всички българи", Марешки посочва причините за решението си: за да е свободен да се концентрира върху "родолюбивото и патриотично дело - разбиване на картела в горивата" и защото "президентската институция е опорочена".

"Картелът, който ежедневно ни ограбва и мародерства, не позволява на българския народ да живее добре, да има бъдеще за децата ни и за развитието на бизнеса", обяснява Марешки, който продава горива на значително по-ниски цени от други вериги.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).