Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Мария Илиева ще подкрепи благотворителния фестивал "Усмихни се Карин дом"
Автор: Екип Varna24.bg 14:25 / 16.09.2016Коментари (0)952
©
Звездата на българската поп музика, Мария Илиева ще подкрепи благотворителния фестивал "Усмихни се Карин дом", който ще се проведе за втора поредна година в слънчевия двор на Карин дом в Морската градина на 23, 24 и 25 септември от 10:00 до 22:00 ч.

Тазгодишното издание обещава да сложи акцент върху музикалната програма, така че да привлече не само семействата с деца, които не винаги могат да останат в по-късните часове, но и любителите на нощния живот, искащи да подкрепят каузата. Акцент в програмата ще бъде участието на Мария Илиева, която ще се качи на сцената на 24-ти (събота) от 20:30 ч.

"Музиката обединява, тя е пряк път. Щастлива съм, че с моята музика ще съм част от събитие, което дарява добро. "Усмихни се Карин дом" носи силно послание за силата на духа, вярата и важността на интеграцията, зад което заставам изцяло." - сподели певицата за предстоящото си гостуване във Варна.

Освен нея, част от музикалната програма ще бъдат учениците от Международно френско училище "Шарл Перо", които ще заредят гостите в петъчния ден с много положително настроение, а преди Мария Илиева на сцената ще бъдат Ева Георгиева от 17:30 ч. и варненските любимци PIF от 19:00 ч. В неделя пък Тутурутка ще доставят голяма доза от колоритния си хумор и познати на публиката хитове.

Организаторите се надяват тазгодишното издание да надмине миналогодишния успех от събрани 29 000лв. и най-вече, повече варненци да припознаят каузата на Карин дом, посрещайки новата учебна година с усмивка и запознавайки децата и близките си с нелекия живот на децата със специални нужди. "Усмихни се Карин дом" е фестивал, който има за мисия не само да събере средства, но и да създаде информирана и активна гражданска общност във Варна, която да намира мотивация и все по-силно желание да подкрепя семействата, изпаднали в ситуация, в която мнозина от нас биха се чувствали изгубени. Карин дом се явява една от малкото институции, които активно подкрепят тези семейства, спомага за приемането на децата със специални потребности и връща усмивките по лицата на техните родители, подкрепя ги да продължат по-уверени и по-спокойни напред.

Фестивалът все пак няма да изневери на семейната си традиция и през деня ще предложи голям брой работилници за най-малките и забавления за мама и татко. Входът е срещу дарение от 2лв., а събраните средства отново ще подкрепят дейността на Карин дом. За специалната съботна вечер входът след 18:00ч. ще бъде 5лв.Повече информация за събитието и пълната програма може да намерите във Facebook страницата на фестивала: Фестивал Усмихни се "Карин дом".









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Великден 2024 г.
Бум на коклюш в България
Матури 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: