Мащабна кампания във Варна "Болница за плюшени мечета"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:20 / 18.02.2018
5148
Празниците на любовта и виното далеч не са сред най-значимите събития през месец февруари. Тогава се превежда и една от най-мащабните кампании на Асоциацията на студентите - медици в България - гр. Варна, а именно "Болница за плюшени мечета".

На 25.02. от 10:00 до 14:00 часа Гранд Мол ще бъде изпълнен с невероятната енергия на младите студенти - медици, които ще обучават още по-младите от тях за значението на лекарската помощ и здравословния начин на живот. Събитието цели чрез игри и комуникация да се преодолее детския страх от "хората с бяла престилка". Подрастващите ще имат възможността да се поставят в "лекарските обувки", полагайки грижи за най-ценните си приятели - плюшените играчки. 

Кампанията ще бъде проведена и в клиниката по педиатрия, а финалът й ще бъде даден на 27.02 със заключителна лекция на тема "Сърдечно-съдовите заболявания в детска възраст - водещо предизвикателство пред лекаря-педиатър" в Първа аудитория на Медицински университет- Варна от 18:00 часа.

Всеки, който желае да участва, е препоръчително да носи със себе си и плюшената си играчка.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).