Мерткан Ибрямов от днес е зам.-областен управител на Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (26)
15:38 / 10.07.2013
8864
Лидерът на младежкото ДПС във Варненска област бе назначен от днес за зам.-областен управител на Варна. Областният управител Коста Базитов заяви, че Ибрямов ще поеме абсолютно всички отговорности, които са били поети до сега от Пламен Манушев, преди да стане народен представител.

"Той ще замества и областния управител във времето на неговото отсъствие и го подпомага в неговата работа, както е по закон", каза още Базитов.

На въпрос, кога ще освободи поста си, като Областен управител Базитов заяви, че за да стане това е необходимо да има решение на Правителството, като до този момент такова не е взето.

Той допълни, че до назначаването на нов Областен управител, Ибрямов ще бъде заместник, като дали ще бъде назначен за временно изпълняващ длъжността Областен управител, зависи от Министерския съвет.

"Аз в момента съм областен управител, а колегата Ибрямов е мой заместник, като изпълнението на тези длъжности пак повтарям е в резултат на Министерския съвет", каза още Коста Базитов.

Той допълни, че заповедта за назначаване на Мерткан Ибрямов е от 9-и юли, като договорът му се счита за активен от днешния ден, тъй като днес стъпва в длъжност.

Мерткан Ибрямов е освободен от длъжността, която заема като зам.-кмет на община Вълчи дол.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (26)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).