Между 30 и 60 лева вървят кувертите за Нова година

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (8)
14:25 / 28.12.2010
3255
Между 30 и 60 лева струват кувертите за Нова година в ресторантите и механите в Североизточна България. Това каза Димитър Димтров председател на Браншова асоциация на хотелиерите и ресторантьорите - регион Североизточна България. 

По негови думи по Коледа е било спокойно, като малко заведения и хотели са приемали гости. За Нова година обаче всички ресторанти, които са обявили, че ще работят са пълни почти на 100%. Новогодишния куверт е от 30 до 60 лева. Димитров коментира, че по-голямата част от градските хотели в Каварна, Шабла, Балчик и Добрич също са обявили, че за празника са пълни. 

Той посочи, че празнична вечеря плюс нощувка в един такъв хотел е около 100 лева. Тридневните пакети пък са около 300 лева. В к.к. "Албена" само един хотел е отворен, за който не се знае дали пък има обявени празнични цени. "Повечето хора се насочват към малките семейни хотели, които предлагат и много добри новогодишни пакети", посочи специалистът. Димитър Димитров коментира, че 70% от резервациите са направени от български туристи, а останалите 30% са от румънски гости.


Източник: Радио Фокус

Виж коментарите (8)
Още новини от Новини от Варна:
Задържаха съдийка, буйствала в районно управление във Варна
Лошо му се пише на наркодилър продавал дрога във Варна
Безплатни консултации във Варна за хора със сърдечно-съдови забол...
Войната с боклука във Варна започна: Затягат мерките, налагат по-...
Започват ремонти в четири училища във Варна, вижте кои
Един от най-големите конкуренти на варненското пристанище с инвес...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).