Министър Лиляна Павлова ще посети Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:35 / 15.04.2016
1346
Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще посети Варна днес.

В 12.00 часа министър Павлова и кметът на община Варна Иван Портних ще дадат старт на ремонта на първия етап от "Аспаруховия мост". Събитието ще се състои в началото на моста (над жп линиите), в посока Варна. Веднага след това ще бъде поставено началото на изграждането на магистрален водопровод в кв. Аспарухово на ул. "Мара Тасева" пред сградата на Районното кметство.

От 14.00 часа министърът на регионалното развитие и благоустройството ще присъства на церемония, на която ще бъде даден официален старт на платформата SmаrtFuture на Варненския свободен университет "Черноризец Храбър" и ще вземе участие във форума "Неравенство и образование - глобални тенденции и перспективи". Двете инициативи са част от празничната програма по случай 25-ата годишнина от основаването на университета.

От 18.30 часа министър Павлова ще присъства на тържествена церемония по отбелязването на годишнината на висшето учебно заведение, която ще се състои във Фестивален и конгресен център - Варна.


Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).