Министър Василев: Изборите у нас са бокс, а не балет

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:26 / 12.01.2009
911
НДСВ е сигурен участник в следващия кабинет, докато останалите претенденти имат по 50% шанс да участват в новото правителство. Това заяви във Варна министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев.

"Очаквам най-трудната и непридвидима предизборна кампания. У нас тя прилича повече на боксов мач, отколкото на балетно представление. Затова очаквам всичко от всички". Така министър Василев отговори на въпрос дали очаква удари под кръста от коалиционните партньори.

"НДСВ би искало отново да бъде възприемано като партията на промяната. Нови елементи в кампанията ще има. Сигурно е, че отново ще имаме най-креативната и най-запомнящата се кампания, особено във Варна", обеща Василев.

Според областния координатор Венелин Дяков, целта на "жълтите" във Варна на предстоящите избори е да вкарат поне един евродепутат и четирима в родния парламент. За последните 6 месеца НДСВ-Варна са приели близо 200 нови членове. В момента варненските членове на партията са 1943-ма, като амбициите на варненските "жълти" е до изборите в редиците им да влязат още 500.

Над 1000 членове, симпатизанти и гости на НДСВ ще вземат участие в Регионалната конференция на партията, която ще се проведе в края на тази седмица във Варна. Лидерът Симеон Сакскобургготски няма да присъства заради други ангажименти. Край морето обаче се очакват всички негови заместници, тримата варненски депутати и областни лидери на "жълтите" от цялата страна.

Събитието не е официално откриване на предизборната кампания, а добра възможност за стягане на редиците на партията в навечерието на изборите, обясни Николай Василев. При успех на конференцията, подобни форуми ще бъдат проведени и в останалите региони на страната.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Важно за варненци! Има промени в организацията на движението днес...
Очаква в Община Варна да постъпят нови средства
Отличиха варненска директорка с наградата "Св. Иван Рилски"
Чудесна новина за варненци: Един от най-значимите културно-истори...
Кметът на Варна Благомир Коцев обяви супер новина във Фейсбук, св...
Колона коли блокира Крайбрежната алея! Каква е причината?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).