Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Мира Матеева, организатор на Мис Варна: Елизабет живее от дете във Варна, а майка й е българка
Автор: Екип Varna24.bg 14:22 / 28.08.2023Коментари (0)4245
© Фейсбук
Без съмнение, Мис Варна 2023 година е най-коментираният досега в историята на града конкурс. Поводът е тазгодишната носителка на престижната награда, Елизабет Кравец, чийто избор скара варненци. Стотици хора, от едната страна аплодираха победителката и бяха категорични, че короната е напълно заслужена. Но срещу 17-годишната красавица и организаторите, се изляха също и много отрицателни коментари, а част от хората видяха в избора на Кравец политически причини поради фактът, че тя има украински корени. Varna24.bg потърси за коментар по темата Mира Матеева, собственик на модна агенция Vip Fashion Group - организатор и лицензиант на конкурса "Мис Варна“.

Матеева обясни, че по регламент, право на участие в конкурса Мис Варна има всяко момиче, което трайно живее на територията на Варна и областта. По повод острите изказвания в мрежата, че Кравец не е имала право да участва на конкурса, Матеева обясни, че красавицата напълно отговаря на това изискване, тъй като тя живее в морската столица от съвсем скромна възраст. Девойката е пристигнала във Варна едва на 7 години. 

"Елизабет не е тук заради войната в Украйна. Майка й е българка, дошли са във Варна, когато Елизабет е била съвсем малко дете, тя е израснала тук, говори перфектен български, учи тук, приятелите й са тук. Нещо повече, тя е състезател по спортни танци и от години представя България по света, като е спечелила многобройни титли за страната ни." каза още Матеева.

"Ние винаги се стремим да избираме най-хубавата участничка, тази която ще бъде гордост за град Варна и ще носи достойно короната. Затова не приемам това, което се случва сега", допълни Матеева.

Освен да живее в град Варна, за да вземе короната, претендентката трябва да е висока минимум 170 см, да покрива физическите критерии и да има талант, а Елизабет Кравиц без съмнение отговаря на всички изисквания. 

Въпреки крехката си възраст победителкате реагира спокойно на хейта срещу нея. "Заради дългогодишната си спортна кариера и опита й от международни състезания, Елизабет има желязна психика и дисциплина, тя приема всичко стоически", успокои Матеева.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Трагедия с 5-годишно дете разтърси Благоевград
България в еврозоната
Катастрофи в България
Брутално убийство в Силистра 
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: