Митинг-шествие във Варна срещу проекта за Закон за детето

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:19 / 25.04.2012
2441
На 28 април 2012 г. в град Варна пред Фестивалния комплекс ще се проведе митинг-шествие, израз на общественото мнение по въпрос, който засяга почти всяко българско семейство - проектът за Закон за детето, съобщават организаторите.

Протестиращите застават зад следната позиция:

НЕ на делегирането на прекомерни права в ръцете на социалните служители, на злоупотребите и насилието от тяхна страна! Казваме НЕ на закон, който позволява всичко това!

Настояваме твърдо:

1. Проектът за "Закон за детето" да бъде категорично отхвърлен!
2. Авторите на този обществено вреден проект да бъдат публично назовани и отстранени от работа по законодателството, което касае семейството, родителите и децата.
3. Всяко законодателство, което касае семейството, родителството и децата да зачита в пълнота КООНПД и компетентността на родителите да взимат отговорни решения за отглеждането, възпитанието, образованието и здравето на своите деца.

Маршрутът на протеста ще бъде с начало Фестивален комплекс, по бул. Сливница до Общината, от там по бул. Мария Луиза до подлеза на Катедралата, където ще се отклони към крайната точка - площад Независимост .

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби
Голям проект във Варна продължава да предизвиква масово недоволст...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).