Млад мъж се самоуби след скок от Аспарухов мост!

Автор: Пламена Николова
Коментари (6)
12:31 / 26.11.2019
30754
За поредният случай, при който млад човек е решил да сложи край на живота си, скачайки от Аспарухов мост, научи Varna24.bg

От пресцентъра на полицията потвърдиха за фаталното решение, взето от 38-годишен мъж в неделя следобед, когато човекът е полетял от моста и е загинал на място.

Установена е самоличността на самоубиеца, той е от Варна. Не са ясни обаче мотивите и обстоятелствата, довели до трагедията. Няма улики за престъпление, изясняват се детайлите по случая, допълниха от пресцентъра на МВР във Варна.

Припомняме че, че със щастлив край завърши последният подобен опит на мъж да се самоубие от моста, при който полицаи, психолози и граждани се намесиха и успяха да разубедят човека да сложи край на живота си.  

Стана известно също, че 100 са самоубийците във Варна само за първите 6 месеца на 2019 г. Фрапиращите цифри са залегнали в статистиката на Районната прокуратура, под чието ръководство са случаите на самоубийства във Варна и прилежащите села.

Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).