Млад мъж загина след ужасяваща трудова злополука край Варна, остави две деца сираци

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
11:58 / 29.04.2022
33552
Млад мъж загина при ужасяващи обстоятелства при трудова злополука край Варна, научи Varna24.bg

От пресцентъра на полицията потвърдиха за случая. Трагедията се разиграва на 18 април тази година в цех за преработка на замразена риба във варненското село Въглен. Сигнал за инцидента е подаден в 17.55 часа. 

Метална рампа с натоварена на нея 1 тон замразена риба пада и затиска двама работници. Единият от ранените е извадил късмет и е само фрактура.

Вторият мъж обаче, на 45 години от Варна, е отведен в много тежко състояние и опасност за живота в болница. Работникът е бил с жестока коремна травма, кръвоизлив и фрактура на крайниците. Въпреки спешната оперативна намеса и старание на медиците, той губи битката за живота си. 

Тепърва ще станат ясни причините за трагичния инцидент. По случая е образувано досъдебно производство, допълниха от пресцентъра на полицията. 

Мъжът оставя две деца сирачета. Съпругата му, близки и приятели, все още са в шок от загубата. Тепърва майката трябва да се справя с разходите по отглеждането на децата и овладяване на емоционалната травма за семейството. 

Всеки, които желае да помогне, може да се обади на редакционния ни телефон 0888 532624, за да получи информация как да дари средства в помощ на почерненото семейство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).