Млада варненка посвети детска книжка на домашните си любимци, учи децата да бъдат себе си

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
17:20 / 30.01.2022
2943
Следващата неделя, 6 февруари, от 16,00 до 18,00 часа в популярно варненско заведение с детски кът в централната част на града ще се проведе официалната премиера на “Приключенията на Уилям и Чарлз".

Това е дебютният проект на младата варненска авторка Златина Любенова. Книгата и е една вълнуваща история за две пухкави кученца, които се адаптират в новия си дом. Те се чувстват прекрасно в компанията на своите стопани, похапват вкусно и спят сладко. Пред тях стои, обаче, една опасност, а именно котките, които обитават дома им. Това ги кара да се впуснат във магическо и опасно приключение, което ще ги научи на най-важния урок: “Най-добре е да бъдеш себе си!".

Златина Любенова е на 25 г. и това е първата й книга, която е с потенциал да се превърне в поредица. Нейната любов към децата и животните, както и ежедневните приключения и пакости на нейните пухкави любимци, я мотивират да напише вълнуващата история, която ще прикове вниманието на малчуганите.

Книгата е отпечатана в интересен луксозен формат. Специално за нея са нарисувани и илюстрации за оцветяване от Виктория Петкова. Тя е ученичка в националното училище по изкуствата "Добри Христов" във Варна, в 9 клас, специалност "Рекламна графика".

С изключителен талант и внимание, тя нарисува героите реалистично в естествената им среда. Изданието е много подходящо за деца на възраст от 4 до 12 години.

"Приключенията на Уилям и Чарлз" и главните герой в книгата вече са любими на много деца в социалните мрежи. Сега обаче всички желаещи ще могат да се доближат до тези сладки, пухкави кученца, да се снимат с тях, да вземат автограф от авторката и да станат още по съпричастни с приключенията им.

Премиерата на книгата ще премине при спазване на всички мерки на здравните власти.

Водеща на събитието ще бъде популярната тиктокърка Kitty K, а за настроението на гостите в Oscar food & cocktaiks ще се погрижат и малките таланти от варненската академия за звезди Stars academy.

Виктория Бочева ще изпълни на живо "Миши късмет", Алис Дерхачерян ще изтанцува тематичен балетен танц - "Разходка с кучето", а в събитието ще се включи и малката певица Белатрикс Ноа Златева.

Повече може да научите от споделеното събитие във фейсбук.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).