Младата варненка скочила от Аспаруховия мост заради адреналина

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:25 / 23.04.2014
808
Млада варненка скочи за адреналин и слава от Аспаруховия мост и след като цопна до рибарски кораб, оживя. Тя била измъкната от екипажа и веднага била извикана Бърза помощ.

Изкара ни ума, казаха от учебния кораб на Морската школа, който е закотвен наблизо. Дамата е преминала пълни прегледи в болница "Св. Марина" и е освободена.

Жената е скочила от ниската част на Аспарухов мост, която е на 12 метра от стария канал "море-езеро". Във високата част разстоянието от перилата до новия канал е 50 метра и там при падане във водата, обикновено самоубийците загиват. Сред рибарите, които висят там обаче се носят легенди за неизвестен мъж, който скачал и изплувал без проблеми за бутилка водка.

Оцелялата, която няма психични отклонения, е заявила в болницата пред психолог, че не е имала намерение да умира и че е скочила заради адреналина.

Миналата година от почти същото място след 4-часови разговори с психолози от МВР от същото място скочи 27-годишният Пламен от Белослав. Той обаче загина, след като падна върху ламаринения покрив на сграда от варненската корабостроителница. По-късно негови съседи казаха, че мъжът е споделил с тях, че в този хубав ден иска да умре.

Източник: в. "24 часа"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Община Варна се включва в националната здравна кампания за борба ...
Община Варна кандидатства за 10 млн. лв. за транспорта на града
Секира! 80 лева струва телешката пържола от 200 гр. на Морската г...
Това е Ицо Бозавия, който загина при инцидента с Кирил Петков и ж...
Кирил Петков след катастрофата: Возих се на задната седалка в кол...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).