Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Младежи от Варна: Прехвалено заведение край морето вдига двойно цените след 21 часа, барманът "железа" не приема
Автор: Пламена Николова 13:09 / 16.08.2021Коментари (14)9315
© Varna24.bg
Младежи от Варна споделиха възмущението и разочарованието си от посещението и престоя си в прехвалено заведение по Южното Черноморие. Varna24.bg публикува разказът им без редакторска намеса:

"Цяло лято социалните мрежи бяха заляти от снимки и клипове от "култово“ заведение по Южното Черноморие. Всичко изглеждаше толкова изкушаващо, че много ни се прииска да го посетим и да бъдем от "готините“. Така аз и мои приятели се решихме да бием пътя от Варна до Созопол. Седмица по-рано се опитахме да направим резервация, еми не ни се получи. Отговорът беше следния: "Всичко е пълно до края на месеца, абсурд! Пробвайте след 17:00 когато резервациите отпадат“.

Въпреки всичко решихме да тръгнем, все пак имахме и рожденничка. След 9 дена "път с камили“ и ужасни задръствания по пътя, пристигнахме на това прословуто място. Около 16:00 часа следобед вече бяхме пред бара. Там ни "приветства“ прекрасен български индивид с напомпани устни и его, като че ли не беше хостеса, а собственичка на бара.

"Няма как да влезете щом нямате резервация! Не ме интересува откъде идвате и дали някой има рожден ден. Няма начин! Пробвайте след 17 часа, но ме съмнява“, измънка индивидът.

Ние обаче не се отказахме, инат! Решени бяхме, след 17 часа ще влезем в този проклет бар! Започна едно звънене на различни хора, има ли някой, няма ли кой да ни вкара. Щеше  да е по-лесно да се свържем с Папата, сигурна съм. Успяхме да направим резервация!

Отидохме пред входа и се похвалихме на хостесата с резервацията. Все едно някой я удари с тухла по главата!  "Ама..как..в последния момент??“

Идеална масичка ни дадоха, само чантата ми се побира на нея, но това няма значение, все пак е нещо, успяхме!   

Доволни вече сме, готови за парти и естествено за алкохол. Мина си малко време, около час, докато някой ни обърне внимание и ни вземе поръчката. Някой ще попита: "Защо не отидохте до бара, ами чакате?“. Мисията невъзможна! Стадо диви животни изпълваше заведението, подскачаха, крещяха, те бяха на върха на вълната. Коктейлите пристигнаха, ура! Казвам ви за тази цена трябваше да ми го донесат в златна чаша, а не в хартиена, но нали и аз съм "еко френдли“ нека се разпада в ръцете ми, нямам против.

Към 21 часа вечерта ценоразписа магически се промени. Вода от 2 лева някак мина на 4. Джин и тоник станаха 40 лева. Изумително! Сервитьори и бармани от учтиви се превърнаха в чисто зло. Пример е и следната ситуация: На бара момиче си поръчва вода и дава 5 лева.

Барманът отсича: "Нямам да ти дам лев!“.  Момичето започва да вади по-дребни, за да му даде точно и изкара железни 2 лева. Следва реакция: " Ааа, такова желязо не смей да ми даваш, не приемам“.

Изчака я още минута, погледна я злобно, взе си водата и върна парите. Не знам да се смея или да плача. По мое лично мнение, този човек извън бара си ръфа закуски за левче, но зад този бар желязото му се стори примитивно платежно средство. Искаме сметката и сме готови да си тръгваме. Сервитьорът ни поднесе сметката от над 200 лева, без изобщо да брои нещата, които сме си взели сами от бара и каза: "Едва покрихте минималната консумация!“

Като заключение мога да кажа, че вече гледайки снимки и клипове от това място ме избива на смях. Уникално е, да, но с фасоните и некоректното отношение. Няма да прокопса българския туризъм с това отношение, няма!




Още по темата: общо новини по темата: 61
27.09.2021 »
26.09.2021 »
23.09.2021 »
15.09.2021 »
14.09.2021 »
14.09.2021 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ама вие сериозно ли? Дали сте за джин с тоник 40 лева? Какво работите бе? Крадете ли, ДДС измами ли правите или се фраскате за кинти? Ама наистина ли пълните гушите на тези рептили? Е те за това нашата БГ е кочина начело с чалгари!!! Я да вземем всички да свием рязко потреблението и да стегнем връзките на кесиите, че да видите как ще им омекнат задните части! Клин, клин избива!
0
 
 
Селяния до шия. Търсил връзки, за да влезе, после вика 'явно така става в България'.. Ми, да, така става навсякъде по света. Бий се в гърдите, че си похарчил 200 кинта за тъпотии..
Aнонимен
на 17.08.2021 г.
0
 
 
Ама сериозно ли все още има и такива, които сядат в заведения на ТИМ?
Aнонимен
на 17.08.2021 г.
-1
 
 
А във Варна на алея Първа мутренско-тимаджийска да не е по-добре? След 18 часа всички маси примерно по заведенията около Офицерския плаж с изглед към морето са РЕЗЕРВИРАНИ за групи от по 10 души.Масите непочистени, храната нискограмажна и безвкусна.Я се опитайте да седнете там без резервация и ако сте по-малко от 10 души.За мутрите индивидуалният турист е нула, това им е разбирането от комунизма останало.Колективизъм и простотия.
Aнонимен
на 16.08.2021 г.
+1
 
 
Аз пък бях на Мусала, после в Добринище на безбог и не ме е*е за някви селяндури в някъв пропаднал бар с персонал прошляци ръфащи банички за левче както каза момичето и съм убеден че е права
Aнонимен
на 16.08.2021 г.
+1
 
 
Пич, кажи името на бара и града, не ти стиска май.Все едно нищо не си казал!
+1
 
 
Напъвате се,да влезете,а после роптаете,е това ми е непонятно... Аз ходя в Созопол,имам си местенце, от много години!Страхотно е!
Aнонимен
на 16.08.2021 г.
+1
 
 
Не мога да разбера какво търсите като от един качествен морски курорт отивате в един морски курорт от селски тип и на всичко отгоре управляван от шопи. Стойте си във Варна тук е с пъти по-добре от южните села.
Aнонимен
на 16.08.2021 г.
0
 
 
Промити "лапешки мозъци" (то мозък имат ли въобще?) - има една много хубава народна мъдрост: "... докато има агнета, ще има касапи..."... та така другарки и другари, когато искате да сте готини, ще плащате като попове, както е казала народа. Ама като ви гледам, това не сте го и чували - чалгата ви е размътила киселото мляко в кратуните :)))
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
Изграждат нов реактор в АЕЦ "Козлодуй"
Парламентарни избори 2024
Бюджет 2024
Заловиха рекордно количество хероин на Капитан "Андреево"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (574) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: