Младежи събират средства за апаратура на АГ-болницата с концерт

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:24 / 22.03.2018
1762
Хип-хоп формация "The Center", ансамбъл "Родина", ученици от Националното училище по изкуствата "Добри Христов“, наградената от Фондация "Димитър Бербатов“ талантрила варненка - Жасмин Стоянова, шампионката по художествена гимнастика Михаела Архондиева и още талантливи младежи от Варна ще подарят изпълненията си за здравето и живота на дечицата, родени под вещите грижи на специалистите от СБАГАЛ "Проф. д-р Димитърт Стаматов“ - Варна. Сърцатите творци са част от благотворителния концерт "Изкуството да дариш живот", организиран от Интеракт-клубовете във Варна.

Средствата, събрани от младите ротарианци, ще бъдат дарени за закупуването на два апарата за отделението по неонатология в СБАГАЛ "Проф. д-р Димитърт Стаматов“ – Варна. За обгрижването на недоносените бебета са спешно необходими ЕКГ-апарат и Фетален монитор.

Тазгодишният концерт е поредната благотворителна инициатива на Интеракт клубовете във Варна. Благодарение на младежите бе закупен  специализиран стол за комбинирано лъче- и химиолечение на онкологично болни пациенти за "СБАЛОЗ д-р Марко А. Марков – Варна“. Със средствата, събрани от Коледен благотворителен концерт бе финансирана дейността на Сдружение на родителите на деца със Синдром на Даун. В резултат на подобен концерт бяха събрани и средства за изграждането на специализирана стая за игри и рехабилитация в дома за медико-социални грижи "Майка и дете" във Виница.

Благотворителният концерт "Изкуството да дариш живот“ ще се проведе на 23 март 2018 г. от 18 часа в зала 1 на Фестивален и конгресен център - Варна.  Водещ ще е комикът и илюзионист Паскал Паскалев.

Билетите за благотворителната инициатива вече могат да бъдат закупени от билетния център на ФКЦ. Те ще се продават включително в деня на концерта.

Цената на билетите е 10 лева.

 

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).