Младежкият фестивал "Пътуване към миналото" продължава с концерт в зоопарка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:07 / 26.08.2016
1382
Младежкият фестивал на изкуствата "Пътуване към миналото" продължава тази вечер с концерт зоопарка във Варна, предаде репортер на Радио "Фокус" - Варна. 

Събитието ще започне в 18.00 часа. Тази година във фестивала участват деца и младежи от Музикално-артистична формация "Палас", Фолклорна вокална група "Изворче", театрална формация "Весел миг" и балетна формация "Тинити". 

Инициативата се провежда за шеста поредна година, организирана от Фондация "Пътуване към миналото" в партньорство със Студио Палас и Музея за нова история на Варна при РИМ - Варна. 

И с това издание на фестивала творческият екип продължава да утвърждава идеите и целите си при работата с младежки формации в музейна среда и места на всекидневието във Варна. На 27 август от 19.30 часа на сцена Амфитеатър под паметника Пантеон ще се състои заключителен концерт на формациите и закриване на фестивала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).