Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Млади предприемачи във Варна показаха своите бизнес планове
Автор: Екип Varna24.bg 08:49 / 13.09.2019Коментари (0)1371
©
Вчера в Арт салона на Радио “Варна" се проведе заключителна дискусия по проект “Академия Предприемач – Варна", финансиран от Община Варна и изпълняван от сдружение Асоциация за международно обществено развитие, в партньорство с НТС Варна.

Дискусията уважиха: Дарина Иванова – главен експерт от Община Варна, дирекция “Образование и младежки дейности", Николай Малев – общински съветник, Иван Станков – национален координатор на сдружение АМОР, Пенка Донева – управител на сдружението в Стара Загора, представители от местния бизнес, НПО сектора и ученици, успешно завършили обучителните модули по проекта.

Участниците, преминали обучителните модули, презентираха своите учебни фирми, създадени по бизнес план, разработен по време на проекта. Сред тях имаше и такива с тенденция да прераснат в действителен бизнес, а една от фирмите дори презентира 3D принтиран продуктът, който възнамерява да развива. Младите лидери и предприемачи споделиха опита, който са придобили по време на обучителните модули и изразиха своята увереност да управляват свой собствен бизнес.

Иван Станков приветства участниците в дискусията и изяви удовлетворението си от възможността за съвместна работа с Община Варна и НТС. Той подчерта важността на подобни проекти на местно и национално ниво, като загатна и за надграждане на проекта в Община Варна.

“Ние, от Сдружение АМОР, последователно и устойчиво следваме стъпките на националната ни стратегия, чийто основен механизъм е "Академия Предприемач“.  За нас е изключително удоволствие да виждаме толкова активни и предприемчиви млади хора. Щастливи сме, че участниците имат желание да надградят проекта и своите знания и самочувствие да стартират свой бизнес и да изграждат активно гражданско общество.", бяха част от думите на националния координатор на Сдружение АМОР – Иван Станков.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: