Младият мъж, убил леля си във Варна, имал психични отклонения

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
09:09 / 26.09.2014
2397
31-годишният племенник, затрил леля си във Варна, имал психични отклонения, съобщава "24 часа". Родителите на убиеца преди 10 години купили апартамента, защото работили дълго в чужбина. Трагедията се е разиграла в района на ресторант "Рощок" на централния варненски булевард "Владислав", до катедралата. 31-годишен мъж е убил 63-годишната си леля, сочат първоначалните данни, след като я е наръгал няколко пъти с нож.

След това убиецът се обадил на свой приятел и го помолил да уведоми полицията. Приятелят се обадил към 11.30 ч. и отишъл в апартамента на лелята, където заедно изчакали полицията.

"Родителите на убиеца преди 10 години купили апартамента", каза съсед. В момента те заедно с другия си син били в чужбина, вероятно в Англия, където работели.

Лелята често идвала в апартамента да се грижи за убиеца. Според комшии момчето имало психически отклонения, но не знаят дали те се дължат на болест, или на наркотични вещества.

Никой нищо не е чул - убийството е било извършено тихо. В момента вратата на апартамента е запечатана. Според съседите трупът бил изнесен в ранния следобед. Убиецът е арестуван.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).