Много естрада в Новогодишната нощ на площад Независимост във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
10:35 / 31.12.2010
7122
Георги Христов ще е голямата звезда на площадния новогодишен концерт във Варна. В първите минути на 2011-а година певецът ще изпълни някои от големите си хитове.

Новата 2011 година варненци ще посрещнат с много естрада и по малко рок и традиционен фолк. В празничната нощ на площад "Независимост" ще извият глас и други звезди на естрадата като Орлин Горанов и Кристина Димитрова, Мими Иванова и Развигор Попов, Михаил и Кристина Белчеви. Подгряващи на естрадните звезди ще бъдат рок група "Браво" и Мерал. Водещ на програмата ще е варненският певец, шоумен и импресарио Николай Бинев, разкри за Дарик Йордан Гаджев, главен експерт "Градски празници" към общинска дирекция "Култура и духовно развитие".

Новогодишният концерт ще започне в 23,30 часа и ще продължи най-късно до 3,30 на 1 януари. След полунощ започва фолклорната програма, която тази година ще е по-скромна. Предвидена е още и заря, която няма да се различава по пищност и продължителност от миналата година.

Участниците по реда на излизането им на сцената:

от 23.30 до 24.00 часа

Група Браво със солистка Мерал

след 24.00 ч. до 03.00 ч.

1. Георги Христов - звездата на новогодишната нощ

2. Мими Иванова и Развигор Попов

3. Орлин Горанов

4. Кристина Димитрова

5. Емилия Валенти

6. Михаил и Кристина Белчеви

7. Tеди Генев

8. Даниела Михайлова

9. Надиа

Вариантът в новогодишната нощ на площада да прозвучи поп фолк дори не е обсъждан. "Твърдо е решено на подобни мероприятия да няма такива изпълнители", обясни общинският експерт.

Подобно на миналата, и на тази Нова година не се предвиждат тържества в кварталите. От голяма община не са отпуснали средства за тази цел, обясни районният кмет на Владиславово Добромир Джиков. Подобно е положението и в Младост и Аспарухово, където площадни тържества в новогодишната нощ не се предвиждат.

На миналата Нова година варненци се веселиха в компанията на американеца Джеймс Кинг, ансамбъл "Варна" и Памбос Денс център. Заради кризата и ограничените средства за концерта на площада от Общината поканиха предимно местни изпълнители като Нели Грегъри, Емилия Валенти, Олга Василенко, Ивайло Донев, Ивайло Марев и Сунай Чалъков.

При посрещането на 2009 г. звездите в празничния новогодишен концерт бяха доста повече. Хитовете си на площад "Независимост" изпълниха Йорданка Христова, Орлин Горанов и Мариана Попова, Тони Димитрова, Фамилия "Тоника", Графа, Петя Буюклиева и Деси Добрева. Във Владиславово пък се веселиха със сръбската звезда Весна Змиянац, Кристина Димитрова, шоуменът Димитър Рачков и безплатно вино.

Източник: Дарик


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Сигнал до Varna24.bg: Това е изключително опасно във Варна, липсв...
Вижте какъв гигант ще изникне скоро в центъра на Варна!
Изненада! ТХ не води по брой "пришълци" във Варна
Ето какво време ни очаква утре във Варна
Видео обиколка на новата Автогара Варна - вижте я!
Първи подробности от прокуратурата във Варна, след като 36-годишн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).