Много пиян заряза колата си по средата на улица във "Възраждане", падаше, ставаше и накрая заспа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
15:49 / 10.04.2018
4260
В бързо производство Районен съд – Варна осъди 35-годишeн мъж за шофиране след употреба на алкохол, значително над допустимото.

Деянието е извършено на 27 март тази година. 35-годишният мъж е засечен от живущи в квартал "Възраждане“ около 21 часа вечерта на тази дата, когато спрял управлявания от него лек автомобил "Тойота“ по средата на улицата край един от блоковете в квартала и излязъл клатушкайки се от него, оставяйки шофьорската врата отворена. Тъй като водачът бил във видимо нетрезво състояние, като на няколко пъти падал и ставал край колата, живущи подали сигнал на спешния телефон, а минувачи с ръце избутали колата встрани от шосето, за да не пречи на движението. Междувременно, до идването на полицейски патрул, подсъдимият отново влязъл в колата и заспал на шофьорското място. Взетата му непосредствено след това кръвна проба отчела  концентрация на алкохол в кръвта от 3,22 промила.

В съдебна зала подсъдимият призна вината си и постигна споразумение с прокуратурата за вида и размера на наказанието, което съдът одобри. Съгласно параметрите на споразумението, той ще търпи наказание от  5 месеца лишаване от свобода, отложено с изпитателен срок от 3 години. Освен това 35-год. мъж беше лишен от право да управлява моторно превозно средство за период от две години. Съдебният акт е окончателен.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).