Момче и момиче пострадаха при меле по "Сливница"

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:13 / 30.06.2016
939
Млади хора пострадаха в поредната тежка катастрофа, станала около 19.10 часа снощи във Варна, съобщиха за Varna24.bg от пресцентъра на полицията. 

Ауди с 25-годишен водач от Девня се движи по бул. "Сливница", посока центъра. На около 20 метра преди светофара на кръстовището с ул. "Акад Сахаров" водачът губи контрол над автомобила и удря изчакващ на червен светофар автомобил "Рено". 

След удара Аудито навлиза в кръстовището и се блъска в преминаващ на зелен светофар Джип Гранд Чероки с бургаска регистрация.

При сблъсъка е пометена и мантинелата на кръстовището. Дълго след това движението по булеварда е блокирано, а превозните средства от градския транспорт и автомобилите са се движили двупосочно в едното платно. 

При катастрофата са пострадали водачът на Аудито, който е настанен с комоцио в МБАЛ "Св. Анна" и спътничката му на 21 години, която се е отървала с по-леки контузии и голяма уплаха. 

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).