Момиче от Варна спечели дрон от игра на НАП

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:56 / 14.02.2017
854
Бивши и настоящи ученици от
ПГТМД-гр.Варна:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Ученичка от Професионална гимназия по текстил и моден дизайн във Варна спечели дрон от играта "Play за награда" на НАП. 

Албена Станчева завършва 12 клас в гимназията, специалност "Козметика", и участва в играта на приходната агенция от месец ноември на 2016 година. До момента тя е събрала 275 точки, от максимално постигнатите на тестовете 450 точки. 

Атрактивната награда бе връчена от дирeктора на НАП Варна Милена Колева, която пожела на младата варненка да бъде здрава, все така активна и с желание да усвоява нови знания и умения. В играта на приходната агенция участват над 400 ученици от цялата страна, като през месец януари нови 20 участници решават данъчните тестове онлайн. Над 30 са учениците от различни училища в морската столица, които активно следят данъчните уроци и отговарят на зададените въпроси. Най-малките участници са на 7 и 8 годишна възраст и учат в СОУ "Пейо Крачолов Яворов" в града. 

Играта "Play за награда" е част от образователния проект на Агенцията "Влез в час с данъците", която акцентира върху данъчни видео уроци. След края на всеки видео курс, всеки ученик, който се е регистрирал на www.vlezvchas.bg може да тества знанията си с няколко кратки въпроса и да се състезават за 20 големи награди. 

Участниците могат да спечелят дронове, електронни книги, портативни говорители или камери за екстремни спортове. Всяка събрана точка от верен отговор е шанс за печалба. Проектът на НАП "Влез в час с данъците", който се подкрепя от Министерството на образованието и науката, продължава и през тази учебна година.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Тестът за коклюш във Варна е много скъп, хората масово не си го п...
Абсурди заради зелената зона във Варна: Ще може ли мъж да ползва ...
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).