Морето е целогодишната атракция на Варна, още има събиращи тен край брега

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:13 / 02.10.2019
3075
Морето безспорно е целогодишната атракция на Варна, която привлича като магнит както жадните за тен и слънчеви лъчи варненци и гости на града през лятото, така и романтично настроените хора за релакс и разходка по крайбрежната ивица във всеки друг сезон.

Все още лятото обаче не си е отишло от морската столица, установи репортерска проверка на Varna24.bg.

Много хора не пропуснаха да се възползват от прекрасното октомврийско слънце и се отдадоха на плажуване по варненския плаж. Най-ревностните почитатели на морето не пропуснаха и да поплуват, предвид факта, че вълните все още са топли и гостоприемни.

Голяма част от летните заведения по Крайбрежната алея вече са прибрали инвентара си под ключ, но не липсват и такива, които целогодишно предлагат обслужване на клиентите край морето. 

Въпреки края на сезона не стихва и търсенето на кадри по Крайбрежната алея. Все още има големи обяви, че се набира персонал за целогодишно работещо заведение по алеята. 

Ето и прогнозата на синоптиците за Варна днес за тези, които решат да се присъединят към плажуващите:

Днес ще преобладава слънчево време. Вятърът ще е умерен от юг-югоизток, но по южното Черноморие следобед ще се ориентира от югоизток. Максималните температури във вътрешността на района ще са между 28 и 33 градуса, а по крайбрежието от 23 до 28. Вълнение на морето 2-3 бала. Температура на морската вода 21-23 градуса. За Варна максимална температура около 26 градуса.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).