Морското училище връчва дипломи пред погледите на министри, генерали и адмирали

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:57 / 11.08.2016
1048
Бивши и настоящи студенти от
ВВУ "Никола Йонков Вапцаров":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 13 август /събота/ 2016 г., от 10.00 ч. в Зала 1 на Фестивален и конгресен център - Варна ще се проведе тържествено връчване на дипломите на студентите от "Випуск 2016" на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров". 235-има са студентите от образователно-квалификационна степен "бакалавър" и "магистър", които ще получат своите дипломи за висше образование. Поканени са министри, адмирали, генерали, представители на административното ръководство на града, дипломанти, родители.

Отличник на "Випуск 2016" на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров" е студент Миглена Цветкова от специалност "Мениджмънт на водния транспорт" - образователно-квалификационна степен "бакалавър", редовна форма на обучение с общ успех 6.00.

На 14 август /неделя/ от 9.00 ч. на Морска гара Варна ще се проведе тръжествен акт по присвояване на първо офицерско звание на курсантите от "Випуск 2016" на ВВМУ "Н. Й. Вапцаров". Четиринадесет са курсантите, които успешно завършват своето петгодишно обучение в Морско училище и ще получат лейтенантски пагони с назначение във военните формирования на Военномоските сили на България. Двама от тях ще бъдат назначени в системата на МВР. Отличник на випуска е курсант мичман Златомира Стойчева от специализация "Военноморски комуникационни и радиотехнически системи" с общ успех "Отличен 5.62". Отличник от специализация "Корабоводене за ВМС" е курсант мичман Тони Цонев, а от специализация "Корабни машини и механизми за ВМС"- курсант мичман Християн Костов.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна на второ място по заплати в страната
Важна заповед от кмета на Варна! Който я наруши - може да отнесе ...
Експерт от Варна: Язовир Елешница е в опасност, трябват спешни ме...
Близо 100 деца от цяла България бяха отличени в конкурса "Детско ...
За първи път: Пуснаха автобусни курсове тип "шатъл" във Варна
Община Варна се самосезира по сигнали на граждани за косенето на ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).