Мотористът, който се натресе в "Пежо" по "Владислав", е в болница с комоцио

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:43 / 28.11.2016
1213
Мотористът, който се натресе с бясна скорост в лек автомобил Пежо" по бул. "Владислав" в петък е настанен в болница с комоцио, съобщават от пресцентъра на полицията. Ето и подробности: 

На 25.11. т.г., около 14:10 часа, на бул. «Вл. Варненчик», в посока центъра на град Варна, е възникнало ПТП с участието на мотоциклет и два автомобила. 27 - годишният водач на мотоциклет «Хонда» П.Д. от Варна, поради движение с несъобразена скорост, застига и блъска Л.А. «Пежо», който спира в колона от автомобили, измества се напред и удря Л.А. «БМВ», намиращ се отпред. 

Вследствие на инцидента мотоциклетистът е паднал на пътното платно. След обстойни прегледи, мъжът е настанен за лечение в МБАЛ «Св. Анна» с комоцио и контузни наранявания, без опасност за живота. 

В болничното заведение са прегледани също бебе на 10 месеца (от Л.А. «Пежо»), което е получило охлузвания, и бременна жена на 30 г. от Л.А. «БМВ», която не е пострадала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).