Мъж и жена направиха нещо скандално на гробището в "Аспарухово"

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
12:54 / 04.10.2018
8884
Фирма "Обреди" Варна сигнализира Varna24.bg за случай, при който мъж и жена са скъсали оградата на гробищния парк в "Аспарухово", за да имат пряк достъп до гробищно място, на което са монтирали паметник. Семейната двойка е изхвърлила строителните си отпадъци също в очертанията на парка. В тази връзка от ръководството на фирмата оправиха следния коментар:

"Който се познае, нека знае, че ние не работим, за да слагаме огради, които късате, за да си осигурите по-лесен достъп! Входът на гробищния парк, е малко по-надолу! Друго - когато демонтирате стар паметник и слагате нов или извършвате някакви ремонтни дейности на територията на парка, а и където и да е, по презумпция, би следвало да си приберете отпадъците, а не да ги хвърляте безразборно. Това са тежки строителни отпадъци, които сега ние, вместо вас, трябва да изхвърлим. Не е нито морално, нито коректно, спрямо хората, които поддържат гробните си места! Да не говорим, че с действията си, вие бихте могли да повредите техен паметник. Много молим, не правете така! Тази ограда не е за нас. Тя е за вас, за хората, които имат починали близки и отдават почит към тях, посещавайки гробните им места. Някак грозно е! Сигнал до полицията е изпратен!"

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).