Мъж влиза в затвора за кражба на моторна резачка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:50 / 06.02.2015
593
За кражба на моторна резачка за дърва, Районният съд осъди ефективно 34-годишен мъж от Дюлино. На неустановена с точност дата в периода 1-14 януари миналата година 34-годишният Георги С. проникнал в стопанска постройка към чужд имот в селото и отнел резачка марка "STIHL", на стойност 577 лева. Подсъдимият знаел къде собственикът съхранява моторната резачка, тъй като понякога му помагал за цепене и прибиране на дърва за огрев. В момент, когато стопанинът не бил в имота си, подсъдимият влязъл в постройката, взел чуждата машина, а после я продал на дървосекач от същото село срещу сумата от 200 лева.

Кражбата е извършена в условията на опасен рецидив. 34-год. мъж е осъждан общо 6 пъти за посегателства срещу собствеността, като в два от случаите е търпял ефективно наказание в затвор.

Причинените от деянието щети към момента са възстановени на собственика. След постигнато в съдебна зала споразумение, за настоящата кражба на подсъдимия бе наложено наказание от 1 година и 6 месеца лишаване от свобода, което да бъде изтърпяно при първоначален строг режим. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).