Мъж във Варна си изкара яда на автомобила на шефа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
14:36 / 08.03.2019
5619
За противозаконно повреждане и проникване в чужд автомобил, Районeн съд – Варна наложи наказание "пробация" на 59-годишен мъж. Делото бе решено с признаване на вината, постигнато между страните и одобрено от съда споразумение. Самите деяния са извършени на 20 май миналата година и са били насочени към бивш работодател на подсъдимия, които понякога му осигурявал временна заетост. Ядосан, че в конкретния ден не бил нает за работа, подсъдимият видял  паркирания в междублоково пространство автомобил на потърпевшия, счупил стъклото на една от вратите и проникнал в чуждата кола.  Живущи в блока забелязали действията на 59-год. мъж и веднага извикали полицейски екип, който го задържал на място. Според назначената по делото експертиза нанесената щета е на стойност 36 лева.

За всяко от престъпленията - по чл. 216, ал.1 и по чл. 346Б от Наказателния кодекс бяха определени отделни наказания, като Районният съд наложи на 59-годишния подсъдим най-тежкото от тях - "пробация" за срок от 8 месеца при двете задължителни мерки – регистрация по настоящ адрес с първоначална периодичност 2 пъти седмично и срещи с пробационен служител. Причинените от деянието материални щети са възстановени от подсъдимия.

Съдебният акт е окончателен.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).