Мъж загина при огнен ад във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
10:32 / 23.02.2019
9407
Мъж на 70 години е загинал при пожара във Варна снощи, съобщиха от пресслужбата на полицията в морския град. Възрастният човек е бил сам в апартамента, който всъщност е заемал целият 5-и етаж на кооперацията на улица "Прилеп“.

Около 03:45 часа, тази нощ, на телефон 112, е постъпил сигнал за пожар, възникнал в апартамент, заемащ етаж от кооперация на ул. "Прилеп". На място незабавно са изпратени екипи на РДПБЗН – Варна. Установено е, че цялото жилище е обхванато от пламъците. Наложило се огнеборците да разбият вратата на апартамента. В него е живеел 70-годишен мъж, който е загинал.

Унищожен е целият етаж от кооперацията, нанесени са материални щети по изолацията на сградата, стълбището и дограмата на горния етаж, се казва в съобщението на полицията. От там допълниха, че причини и обстоятелства за възникването на инцидента се изясняват. Към момента, от предварителния оглед на място, не може да се направи хипотеза в причината за пожара, понеже целият етаж с всичко на него е изпепелено. По случая е образувано досъдебно производство.


Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).