НУ "Васил Левски“ в "Аспарухово" придоби съвсем нов облик с ликът на Дякона

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
08:48 / 16.10.2020
2666
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
НУ "Васил Левски“ придоби съвсем нов облик - ликът на патрона на училището вече е изобразен върху сградата, научи Varna24.bg от споделен коментар и снимки от кметът на район Аспарухово Ивайло Маринов.

"Стенописът е дело на световноизвестния български художник Станислав Трифонов – Насимо и неговият помощник Светлозар Янков.

Благодаря от все сърце на творците за майсторството, защото образът на Васил Левски е много повече от един лик за всеки българин. Нека всеки път щом го погледнем си спомняме за делата на Апостола и за величието на личността му.

Благодаря на инициативните родители, които се заеха с нелеката задача да организират финансирането (изцяло чрез дарителска кампания) и осъществяването на идеята.

Респект към Катерина Иванова и Катя Георгиева-Христова, които приеха идеята като своя кауза и не пожалиха сили за нейното осъществявяне. Благодаря и на дарителите, дали своя принос за целта.

Горд съм, че в район "Аспарухово“ живеят граждани, които милеят за общото и имат желанието да създават. Готов съм винаги да помогна за реализирането на идеи, които допринасят не само за добрия облик на района, но могат да послужат и за пример.

Благодаря на всички, свързани по един или друг начин с инициативата!", написа Ивайло Маринов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).